svētdiena, 2014. gada 19. janvāris

Fobijas

Kautrība vai sociālo fobijas instrukcija ir paredzēta ikvienam, kurš uzskata kautrība problēma, vai kas cieš no sociālās fobijas . Tā arī var būt noderīga, lai draugiem vai ģimenes locekļiem , kuri vēlas , lai varētu saprast un palīdzēt.

Kas irsociālo fobiju?
fobijas

Kautrība irkopīgs veida vieglas bailēm - ja tas ir vieglas , tas nav īsti sabojāt dzīvi. Daudzi no mums saņemtmazliet noraizējies pirms tikšanās ar jauniem cilvēkiem , bet atrast , ka tad, kad mēs esam ar viņiem , mēs varam tikt galā , un pat baudīt situāciju . Fobiju ir arībailes . Mums visiem ir bažas par lietām , piemēram, augstuma un zirnekļiem , bet lielākā daļa no mums , tie nav īsti mūs apturēt no darot to, ko mēs vēlamies darīt . Bailes kļūstfobiju , kad tā apstājas mūs no bauda lietas, vai darot tos viegli .

Ja jums ir sociālās fobijas , jums ir ļoti noraizējies , kad esat kopā ar citiem cilvēkiem , parasti, jo jūs jāuztraucas, ka :

tie var būt izšķirīga nozīme no jums;
jūs varat darīt kaut ko mulsinošu.
Tas var būt tik slikti, ka jūs nevar baudīt to ar cilvēkiem , vai runā priekšā no tiem . Izvairīties no sociālās situācijas vispār . Šī brošūra apraksta , kā tas ir , lai būtu sociālo fobiju , kā jūs varat palīdzēt sev un un daži palīdzību jūs varat atrast to.

Ir divi galvenie veidu sociālo fobiju .

Kopumā sociālās fobijas

jūs :
jāuztraucas, ka citi cilvēki meklē pie jums, un nemanot , ko jūs darāt
nepatīk tiek ieviesta, lai citiem cilvēkiem
uzskata, ka ir grūti iet uz veikalu vai restorānos
jāuztraucas par ēšanas vai dzeršanas publiski
justies neērti par publisku izģērbšanos , lai jūs nevarat saskaras dodas uz pludmali
nevar būt pārliecinošs ar citiem cilvēkiem , pat ja jūs zināt, jums ir nepieciešams .
Puses var būt īpaši grūti . Daudzi no mums droši nedaudz pirms došanās telpā pilns ar cilvēkiem , pat ja mēs esam cer uz to . Ja jums ir sociālās fobijas , jūs varat mēdz lidināties pie ieejas vai ārējā skaits - jo jūs jūtaties nespēj " iet " . Tas noved daži cilvēki uzskata, ka tie ir klaustrofobiski . Ja jūs beidzot nokļūt telpā ar citiem cilvēkiem , jūs jūtaties tā, it kā visi meklē pie jums . Jums var būt , lai iedzertu , pirms jūs iet uz pub vai persona , lai jūs varētu atpūsties pietiekami, lai baudīt to .

Specifisku sociālās fobijas

Tas skar cilvēkus , kuriem ir jābūtuzmanības centrā , kā daļu no savas dzīves veidu , piemēram, pārdevēji , aktieri , mūziķi , skolotāji , vai arodbiedrību pārstāvji var visi jūtamies kā šis . Ja jums ir īpaša sociālā fobiju , jūs varat atrast, ka jūs varat samaisa un socializēties ar citiem cilvēkiem bez jebkādām problēmām . Tomēr, ja jums ir piecelties un runāt vai veikt citu priekšā , jūs kļūstat ļoti noraizējies , stostīties vai " kalst " pilnīgi . Tas var ietekmēt pat cilvēkus, kuri ir pieredzējuši pie runāt publiski , un darīt to regulāri . Vissliktākajā , tas var padarīt neiespējamu runāt publiski vispār , pat uzdot jautājumu .

Kāda ir sajūta ?

Par trauksmes sajūtas ir līdzīgas gan sociālās fobijas veidiem. Jums atrast sev :
neuztraucoties daudz par padarot nerrs par sevi priekšā citiem cilvēkiem
sajūta ir ļoti noraizējies pirms došanās uz kādu no sociālās situācijas, kas satrauc tevi
iet cauri , ļoti sīki , visas mulsinošu lietas, kas var notikt ar jums
nevar teikt , vai darīt , lietas, jūs vēlaties, lai
pēc notikuma , neuztraucoties par to, kā jūs izskata situāciju . Jūs varat iet pāri , atkal un atkal , kā jūs varētu būt rīkojies savādāk vai teica dažādas lietas .
Cilvēki, kas ir abu šo sociālo fobiju veidiem, ir arī daudz tādu pašu fizisko symptoms.You var saņemt :
ļoti sausa mute
svīšana
sirds dauzījās
sirdsklauves (sajūta, ka Jūsu sirds sitas neregulāri )
vēlas urinēt vai atvērt savu zarnu
nejutīgums vai notirpums , kas ir roku un kāju pirkstu ( tas notiek tāpēc, ka tu elpo pārāk ātri ) .
Citi cilvēki , iespējams, var redzēt dažas no pazīmēm šī nemiera -blushing , stostīšanās , trīce un trīce . Šie simptomi var būt diezgan satraucoši , un padarīt jūsu nemiers sliktāk . Tas var kļūtself- pilda prophecy . Jums jāuztraucas tik daudz par meklējat noraizējies, ka jūs faktiski darīt meklēt noraizējies. Tavs uztraukties ir jūsu vissliktākais ienaidnieks .

panikas lēkmes

Ar kādu sava veida sociālo fobiju , šīs sajūtas var beigties ar panikas lēkme . Tas irīss periods , parasti tikaidažas minūtes , kuru laikā jūs jūtaties pārsvarā nemierīgi , baidās no zaudēt kontroli . Jūs varat sajust, ka jums ir iet mad vai mirst . Jūs parasti cenšas izkļūt no situācijas , kas ir devusi to . Šīs sajūtas sasniedz maksimumu un tad iet off ātri , atstājot jūs sajūta vāja un izsmeltas . Lai gan šie uzbrukumi ir ļoti satraucoša , tie apstāties uz savu un nevar kaitēt jums fiziski .

Vai tas ietekmē to , kā jūs domājat par sevi ?

Tas var būt ļoti valkājot cieš no sociālās fobijas - citi cilvēki darīt lietas vieglāk , ja jums atrast tos nav iespējams . Jūs varat uztraukties, ka citi domā, jums ir garlaicīgi . Jums var būt pārāk jutīga un nevēlas apgrūtināt citus cilvēkus . Tas ir viegli redzēt, kā tas var padarīt jūs jūtaties nomākts un nelaimīgs . Tas , savukārt , var veiktsociālās fobijas sliktāk .

Kā tas var ietekmēt cilvēku dzīvi ?

Daudzi slimniekiem galā organizējot savu dzīvi ap to simptomus. Tas nozīmē, ka viņi ( un viņu ģimenēm ), ir garām, par lietām, ko viņi citādi varētu baudīt. Viņi nevar apmeklēt savu bērnu skolā, nevar darīt iepirkšanās vai iet pie zobārsta . Tie var pat aktīvi izvairīties veicināšanas darbā , pat ja tie ir diezgan spēj darīt sarežģītākā un finansiāli atalgotu darbu . Aptuveni puse no tiem ar smagu fobiju , īpaši vīrieši , būs grūti padarīt ilgtermiņa attiecības .

Cik bieži tas ir?

Apmēram piecisimti cilvēku ir zināma sociālās fobijas , sievietēm divas vai trīs reizes vairāk, tas varētu skart .

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru