svētdiena, 2014. gada 19. janvāris

Depresija

depresija, psihoterapija

Depresija ir vairāk nekā vienkārši jūtas nelaimīgs vai apnikuši uz dažām dienām .
Mēs visi iet cauri viļņus sajūta uz leju , bet, ja jūs esat nomākts jūs jūtaties nemitīgi skumji nedēļām vai mēnešiem , nevis tikaidažas dienas .
Daži cilvēki joprojām domā, ka depresija ir triviāla un navīsta veselības stāvoklis . Viņi nepareizi . Depresija irīsta slimība ar reāliem simptomiem , un tas navvājuma pazīme vai kaut ko jūs varat " snap no " ar vārdiem " velkot sevi kopā " .
Labā ziņa ir tā, ka ar pareizu ārstēšanu un atbalstu , lielākā daļa cilvēku var veikt pilnīgu atgūšanu .
Kā pateikt, ja Jums ir depresija

Depresija ietekmē cilvēki dažādos veidos un tie var izraisīt dažādus simptomus .
Tās svārstās no ilgst jūtas skumjas un bezcerību , ir zaudēt interesi par lietām, ko jūs izmanto, lai baudīt , un sajūta ir ļoti raudulīgs . Daudzi cilvēki ar depresiju ir arī simptomi trauksme .
Tur var būt fiziskie simptomi arī, piemēram, sajūta pastāvīgi noguris, guļ slikti , kam nav ēstgribas vai dzimumtieksmi , un sūdzas par dažādām sāpēm .
Simptomu smagums var mainīties . Savā maigākais , jūs varat vienkārši justies pastāvīgi zems garā , bet tās visvairāk smaga depresija , var dot jums justies pašnāvību , un ka dzīve vairs nav vērts dzīvot .
Lai iegūtu detalizētu sarakstu , lasīt vairāk par depresijas simptomiem .
Lielākā daļa cilvēku pieredzi jūtas stress, skumjas vai trauksme grūtos laikos . Slikts garastāvoklis var uzlaboties pēc neilga laika , nevisliecina par depresiju . Lasīt vairāk informācijas par zemu garastāvokli un depresiju .
Kad apmeklēt ārstu

Tas ir svarīgi meklēt palīdzību no ģimenes ārsta , ja jūs domājat, ka Jums var būt nomākts .
Ja jūs esat bijis sajūta zems ilgāk parpāris dienām , šo īso testu, lai uzzinātu, ja jūs esat nomākts .
Daudzi cilvēki jāgaida ilgs laiks, pirms meklē palīdzību depresijas , bet tas ir labākais ne atlikt . Jo ātrāk jūs redzēt ārstu ,jo ātrāk jūs varat būt pa ceļam uz atveseļošanos .
Dažreiz irsprūda uz depresiju . Dzīves mainās notikumi, piemēram, smags zaudējums , zaudēt darbu , vai pat ar bērnu , var dot to .
Cilvēki ar ģimenes anamnēzē depresija ir arī lielāka iespēja piedzīvot paši.
Bet jūs varat arī ieslīgt depresijā bez acīmredzama iemesla .
Uzziniet vairāk par depresijas cēloņiem .
Depresija ir diezgan bieži , un skar aptuveni viens no 10 no mums kādā brīdī . Tas skar vīriešus un sievietes , jauni un veci .
Depresija var arī streikot bērnus . Pētījumi liecina, ka aptuveni 4 % bērnu vecumā no pieciem līdz 16 Lielbritānijā ir skārusi depresija .
ārstēšana
depresija, psihoterapija

Depresijas ārstēšanai ir saistīta vai nu zāles , vai psihoterapija vai parasti ir kombinācija no diviem. Ārstēšanas veida, ka ārsts iesaka pamatā būs no depresijas veida esat psihoterapija.
Lasīt vairāk par psihoterapija depresijas ārstēšanai .
Sadzīvot ar depresiju

Daudzi cilvēki ar depresiju labā , padarot dzīvesveida izmaiņas, piemēram, arvien vairāk izmantot , samazinot par alkoholu un ēst veselīgāk un psihoterapija.
Pašpalīdzības pasākumus, piemēram, lasot pašpalīdzības grāmatu vai pievienoties atbalsta grupai ir arī vērts .
Uzziniet vairāk par to, kā psihoterapija un uzlabot savu dzīvesveidu var palīdzēt jums beat depresija .
Jūs varat izlasīt citu cilvēku pieredzi depresija mūsu komentāru sadaļā psihoterapija .

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru