svētdiena, 2014. gada 7. septembris

Kā cīīties pret krākšanu?


pret krākšanu
Gandrīz visi reizēm krāc, bet, ja krākšana notiek bieži tas var ietekmēt daudzumu un kvalitāti jūsu miega, un ka no Jūsu ģimenes locekļiem un istabas biedriem pret krākšanu. Krākšana var izraisīt sliktu miegu un dienas nogurums, uzbudināmība, un pieauga veselības problēmām. Ja jūsu krākšana saglabā savu partneri nomodā tas var arī radīt lielas attiecību problēmas. Par laimi, guļ atsevišķās guļamistabās ir ne tikai līdzeklis pret krākšana. Ir daudzi citi efektīvi risinājumi pieejami.
Cēloņi krākšana: Noteikt cēloni, lai atrastu izārstēt
Ne visi krākšana ir vienādi. Patiesībā, ikviens snores dažādu iemeslu dēļ. Kad jūs nokļūt līdz apakšā, kāpēc tu krāc, tad jūs varat atrast pareizos risinājumus klusāku, dziļāku miegu.

Cilvēki, kuri krāc, bieži vien ir pārāk daudz rīkles un deguna audu, vai "
pret krākšanu ", audi, kas ir vairāk tendētas uz vibrēt. Mēles amats var arī saņemt ceļā vienmērīgu elpošanu. Izvērtējot to, kā un kad jūs krāc palīdzēs jums precīzi noteikt, vai iemesls jūsu krākšana ir jūsu kontroli, vai ne.Labā ziņa ir tā, ka nav svarīgi, cik un kad tu krāc, ir risinājumi, lai padarītu jūsu krākšana labāk.

Kur krākšana skaņa nāk no?
Krākšana notiek, ja jūs nevarat pārvietot gaisu brīvi caur degunu un muti miegā. Bieži izraisa sašaurināšanās jūsu elpceļu, vai nu no sliktas miega poza vai nenormālības mīksto audu jūsu kakls.Šaurs elpceļu izpaužas tādā veidā vienmērīgu elpošanu un rada skaņu krākšana.

Cēloņi krākšana

Vecuma. Kā jūs sasniedzat pusmūža vecumā un ārpus jūsu kakls kļūst šaurāka, un muskuļu tonuss jūsu rīklē samazinās.
Kā jūs būvēts. Vīriešiem ir šaurāki gaisa ceļus nekā sievietēm, un, visticamāk, krāc.Šaura rīkle, šķeltas aukslējas, palielināti adenoīdi, un citas fiziskās īpašības, kas veicina krākšanas bieži iedzimta.
Deguna un deguna blakusdobumu problēmas. Bloķētie airways padarīt ieelpošana sarežģīta un radīt vakuumu rīklē, izraisot krākšana.
Būt liekais svars vai no formas. Taukaudi un slikta muskuļu tonuss veicina krākšana.
Alkohols, smēķēšana, un medikamenti. Alkohola lietošana, smēķēšana, un daži medikamenti var palielināt muskuļu relaksāciju rezultātā vairāk krākšana.
Miega poza. Guļ plakaniski uz muguras izraisa miesu jūsu kakls atpūsties un bloķēt elpceļus.
Neļaujiet krākšana triecienus jūsu attiecības
Vai krākšana izraisot plaisu jūsu attiecībās? Nav svarīgi, cik daudz jūs mīl viens otru, zaudējums miega no biežas krākšana var pasliktināt attiecības, kā arī nodot jūsu partnera veselību.

Ja krākšana ir problēma attiecības spriedze var augt šādos veidos:

Guļ atsevišķi. Ja jūs vai jūsu partneris
krāc, viens no vienkāršākajiem risinājumiem ir, lai jūs varētu gulēt atsevišķi dažādās telpās. Tā rezultātā bieži vien trūkst kas nepieciešams fiziskās tuvības, sasprindzinājums attiecības. Un, ja tu esi viens krākšanu, jūs varētu justies vientuļš, izolēts, un neapmierināts par kaut ko jums liekas, ka jums nav nekādas kontroles pār.
Krākšana cīņās. Tas ir kopīgs būt uzbudināms kad miegs zaudējums ir jautājums, bet mēģināt Sudānas jūsu vilšanās. Atcerieties, ka jūs vēlaties, lai uzbruktu krākšana problēmu nav jūsu miega partneris.
Partner aizvainojums. Ja nav krācējs jūtas viņš vai viņa ir darījusi visu iespējamo, lai gulēt pa nakti (ausu aizbāžņus, troksni mašīnas uc), bet viņa vai viņas partneris neko nedara, lai cīnītos pret viņa vai viņas krākšanu, tas var novest pie aizvainojumu. Strādā kā komanda, lai atrastu krākšana izārstēt var novērst nākotnē cīņas.
Ja jūs vērtība jūsu attiecības, padara jūsu prioritāte, lai atrastu krākšana izārstēt, lai jūs var gan gulēt mierīgi. Strādājot kopā, lai apturētu krākšana var pat būt iespēja uzlabot savu obligāciju kvalitāti un kļūt dziļi saistīts.

Sazinoties ar partneri, kurš
krāc
Tātad jums patīk viss par savu partneri ... izņemot viņa krākšana. Tas ir normāli. Pat visvairāk pacients starp mums vērsīs līniju negulēšana. Bet nav svarīgi, cik daudz miega jūs zaudējat, jo kāds krākšana, tas ir svarīgi, lai apstrādātu problēmu iejūtīgi. Atcerieties, ka jūsu partneris visticamāk jūtas neaizsargāti, un pat mazliet samulsis par viņa vai viņas krākšana.

Reizi, kad jūsu runāt uzmanīgi
pret krākšanu. Izvairieties nakts vidū, vai agri no rīta diskusiju, ja jūs sajūta izsmelti.
Paturiet prātā, tas nav tīša. Lai gan tas ir viegli justies kā upuris, kad jūs zaudējat gulēt, atcerieties, ka jūsu partneris nav tur jūs nomodā uz mērķi.
Izvairieties pēriens out. Protams, negulēšana ir vainu pastiprinošs, un var kaitēt jūsu veselībai, bet mēģiniet vislabāk pieiet problēmu nav konfrontējoši veidā.
Sargieties no rūgtuma. Pārliecinieties, ka atslēgas uz krākšana nav noieta slēptiem aizvainojums jūs nes.
Izmantot humoru un rotaļīgums audzināt priekšmets krākšana bez hurting jūsu partnera jūtas. Smejas par to var mazināt spriedzi. Tikai pārliecinieties, ka tas nav pārvērsties pārāk daudz
pret krākšanu. Pret krākšanu līdzekļi šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru