otrdiena, 2014. gada 1. aprīlis

Ekskluzīva vannas istaba


Ko nozīmē – ekskluzīva vannas istaba?

Ekskluzīva vannas istaba vai tās standartu pacelšana premium līmenī spēj radīt vannas istabas, kas aicina pavadīt pēc iespējas ilgāku laiku šajās mājīgajās vietās. Vai jums ir nepieciešamas apsildāmās grīdas vannas istabā? Varbūt arī nē, taču tās, protams, rada papildus komfortu, izkāpjot no relaksējošās vannas. Tāpat, arī lai gan dvieļu žāvētāji nav pirmās nepieciešamības lieta, kāpēc gan neapsvērt šīs ierīces iekārtošanu un nepalutināt sevi ar siltu un sausu dvieli to ņemot ik reizi!

Piedāvājam dažas idejas, kāda varētu izskatīties jūsu luksusa vannas istaba:

Siltās grīdas: grīdas apkures sistēmas vannas istabām ir samērā viegli sasniedzama luksusa lieta. Elektriskie sildīšanas paklāji, kas ir novietoti zem grīdas ir ekonomiski un funkcionāli. Tie ir paslēpti zem flīzēm un rezultātā rada labsajūtu, staigājot ar kailām kājām pa silto grīdu. Ja jūsu mājās ir mājdzīvnieki, arī viņi novērtēs šo komfortu un labprāt sildīsies uz šīm grīdām.

Tvaika dušas: Pēc garas darba dienas, tvaika dušas ar aromaterapijas funkciju var uzlādēt jūs jauniem vakara vai nakts varoņdarbiem!  Izvēloties aromaterapiju ar ar relaksējošās lavandas pieskārienu, tā jūs ietīs atslābinātā komforta sajūtā, veicinās nakstsmieru un mudinās uzkrāt spēkus jaunajai dienai. Šobrīd jau daudziem tvaika dušas ir būtisks ikdienas rituāls arī pie mums. "Tā tiešām varētu būt tā odziņa, ko jūs gaidīsiet ik dienu un tas pat motivēs jūs nākt pēc iespējas ātrāk mājās un saņemt šo aromaterapijas burvību" saka Valts Baķis, Amirels konsultants.
vannas
Vannas istaba


Krāsu terapija: Gaismas krāsai piemīt terapeitiskais efekts un ražotāji, piemēram, Amirels ir ieviesuši gaismas krāsu tehnoloģijas savās vannu līnijās. "Cilvēki dzīvo saskaņā ar dabu un ir saistīti ar krāsām dabā un to ietekmi uz organisma stāvokli. Krāsas var izmantot spa ārstēšanai, un ir ekskluzīvi to iekārtot arī savās mājās" saka Valts Baķis. "Tas ir tāpat kā ietekmēties no smaržām – tās var mums radīt pozitīvas emocijas. Arī krāsas mūs ietekmē un rezultātā mēs uzlabojam savu veselību un pašsajūtu."

Bidē: Šī ierīce ir samērā izplatīta Eiropā, bet pie mums tā ir uzskatāma par luksusa lietu. Bidē prasa zināmu vietu vannas istabā, taču rezultātā sniedz nozīmīgu papildus komfortu mūsu ikdienas ķermeņa kopšanas procedūru nodrošināšanā.

Veiksmes jūsu ekskluzīvās vannas istabas iekārtošanas procesā un rezultātu baudīšanā. Vairāk par vannu un dušas kabīņu niansēm var izlasīt www.amirels.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru